Verdens aktivitetsdag

- hvilken aktivitet velger du

Bli med når hele Fredrikstad beveger på seg!

I en tid der vi ikke får treffes fysisk, arrangement og aktiviteter er satt på pause og vi tilbringer mesteparten av hverdagen sittende alene, er Verdens aktivitetsdag den perfekte dagen til å gjøre noe sammen, men likevel hver for oss.

Verdens aktivitetsdag, eller «Move for Health Day», ble etablert av Verdens helseorganisasjon i 2003. Fysisk aktivitet som trening og bevegelse har mange helsefordeler, som at det forebygger sykdommer og skader, man får mer energi, det bringer opp humøret og mye mer.

Mandag 10. mai markerer Fredrikstad kommune Verdens aktivitetsdag. Vi håper å få med oss hele byen til å være litt mer aktive denne dagen. Du kan selv velge hvor, når og hvilke aktiviteter du vil gjøre. Så lenge man holder avstand er dette også en super mulighet til å tilbringe litt kvalitetstid med familie eller venner!

Fredrikstad kommune samler en oversikt med forslag til aktiviteter, som du enkelt kan gjøre hvor og når du ønsker. Her blir det alt fra direktesendt dans og yoga, sykkelløyper, kunstsafari og mage/rygg-øvelser. Alle skal kunne finne noe som passer dem.

Velg deg gjerne en aktivitet sammen med en av dine "kohort-venner".

Se forslag til aktiviteter eller finn på noe selv!

Konkurranse

Del bilde av dine aktivitet på dagen på Instagram med #verdensaktivitetsdagFredrikstad og vær med i trekningen av en sykkel fra Bypakke Nedre Glomma til en verdi av 9000 kroner.