Sommeråpen helsestasjon for ungdom

Helsesykepleier, jordmor, lege og psykolog er tilgjengelig gjennom sommeren.

Helsestasjon for ungdom har kun drop-in. Det betyr at ungdom opp til 24 år bare kan komme innom i åpningstiden.

På helsestasjonen kan du få råd og veiledning om blant annet prevensjon, seksuelt overførbare infeksjoner, seksualitet, rus, psykisk helse, spørsmål knyttet til kosthold, familie og bekymringer som opptar deg.

Du kan få resept på prevensjon, innsetting av p-stav, spiral og teste deg for seksuelt overførbare infeksjoner, som blant annet klamydia.

På HFG kan gutter komme for å få snakket om seksualitet, kropp, skader, vondter, bekymringer, kjærlighetssorg, kultur, religion, stress, søvn, spilling, venner og familie.

Alle ansatte har taushetsplikt.

Ved behov kan helsestasjonen bistå med henvisning til andre instanser.

Ved behov for øyeblikkelig hjelp må du kontakte fastlege eller legevakt. Angrepille fås kjøpt på apotek uten resept.

Åpningstider i sommer:

Onsdag – Helsestasjon åpen for alle kjønn

14.30 – 16.30

Torsdag dagtid – Helsestasjon for alle kjønn

10.00 – 14.00

Torsdag ettermiddag - Helsestasjon åpen for gutter

14.30 – 16.30

Vi er også tilgjengelige på telefon 94011847 mandag – torsdag gjennom hele sommeren.

Helsesykepleiere i skolehelsetjenesten på ungdomsskole og Videregående skole kan også kontaktes gjennom sommeren.

Mer informasjon om Fredrikstad kommune - Helsestasjon for ungdom